Renovaties

Complete verbouwing van huis of appartement

Wij kunnen als aannemer of projectleider uw verbouwing realiseren. Dit kan gaan om verbouwing van een klassiek huis naar moderne maatstaven, een energiezuiniger of beter geïsoleerd huis. Maar ook een appartement grondig moderniseren natuurlijk. Wij denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden. Bij grote projecten werken we samen met specialistische bedrijven met wie we ruime ervaringen hebben. Op die manier is geen klus te groot of te lastig.

Verbouwingen

Verbouwingen kunnen in alle vormen en budgetten komen. De belangrijkste onderdelen van verbouwingen die wij uitvoeren zijn:

  • Renoveren exterieur
  • Muren verwijderen/verplaatsen
  • Aanbouw en uitbouw
  • Ramen, deuren en glazen wanden
  • CV en elektra
  • Isolatie en energiebesparing

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!

Advies bij aankoop

Bent u aan het kijken naar een nieuwe woning en wilt u advies over mogelijke verbouwingen. Indien de planning het toelaat is het mogelijk om mee te gaan tijdens een bezichtiging. Zo kunt u direct de haalbaarheid van uw wensen bespreken voordat u een bod op de woning uitbrengt.

Offerte verbouwing aanvragen

Een offerte voor een verbouwing kan nooit gemaakt worden zonder dat wij in de woning zijn geweest. We maken graag een afspraak om met u de wensen voor de verbouwing door te spreken. Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens of vul het contactformulier in.