Badkamer

Nieuwe badkamer plaatsen

Ook kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Bad eruit en inloopdouche erin? Dat is zeker mogelijk! Of een complete badkamer verbouwen of zelfs een slaapkamer veranderen naar een grotere badkamer. Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Eigen materialen gebruiken

Wij plaatsen zonder gezeur ook sanitair en tegels die door u zelf gekocht zijn. Heeft u de materialen al in huis? Of wilt u een mooie aanbieding gebruiken om bijvoorbeeld die speciale tegel te kopen die u graag wilt gebruiken? Doe dat gerust! Het is voor ons geen enkel probleem om de door u gekochte materialen te plaatsen. Wilt u advies voor u materialen aankoopt? We helpen graag bij het maken van de juiste beslissing.

Offerte voor nieuwe badkamer

Nieuwsgierig naar de kosten van een nieuwe badkamer? We maken graag een offerte voor de beoogde verbouwing. Neem dan contact op. We nemen uw wensen door en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit. Mijn contactgegevens vindt u op de contactpagina. Of gebruik het contactformulier op diezelfde pagina.

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!