Kast op maat gemaakt

Kast op maat / inbouwkast

Kasten op maat zijn steeds meer een specialiteit geworden. Met veel plezier maak ik een inbouwkast of kast op maat. Heeft u een ruimte in huis waarvan u niet zo goed weet wat u ermee aan moet. Of kunt u de geschikte kast niet vinden. Een kast op maat is in zo’n geval de perfecte oplossing. Bij het op maat maken van kasten zijn uw eigen wensen leidend. Zo wordt een inbouwkast precies wat u voor ogen heeft. Zowel qua indeling als de afwerking.

Inloopkast op maat

De overtreffende trap van een kast op maat is de inloopkast. Ook voor de inloop kast maak ik de gehele indeling naar uw wens. En denk ik graag met u mee over de indeling ervan.

Offerte voor kast op maat

Offerte aanvragen voor een kast op maat. Voor we de offerte kunnen maken komen we graag langs om de situatie te bekijken en uw wensen door te nemen. Daarvoor maken we graag een afspraak met u. Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens. Of stuur een bericht via het contactformulier op de pagina.

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!