Boekenkast

Timmerman in Wassenaar

Zoekt u een timmerbedrijf in Wassenaar? Michel Smit timmert er al 30 jaar op los en kan zodoende een vakman en specialist worden genoemd. Michel heeft oog voor detail en weet uw specifieke wensen met uiterste precisie te realiseren. Geen timmerklus te gek!

Timmerwerk

Timmerwerk is een vrij breed begrip. Maar Michel timmert werkelijk alles in elkaar. Bij timmerwerkzaamheden en houtbewerking kunt u denken aan:

  • Interieurbouw
  • Kasten
  • Kozijnen en deuren
  • Meubelen
  • Houten constructies

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!

Kasten op maat gemaakt.

Heeft u een handgemaakte inbouwkast of boekenkast nodig en wilt u de ruimte in uw huis optimaal benutten? Laat dan een kast op maat timmeren. Deze op maat gemaakte kast wordt precies volgens uw wensen gerealiseerd. Maak uw eigen vlakverdeling, alles kan!

Houten meubels

Wordt u niet enthousiast van een dertien in dozijn Zweeds ontwerp? Wilt u een uniek houten meubel laten maken? Dan bent u bij Michel aan het juiste adres. Samen met u wordt er een ontwerp gemaakt aan de hand van uw wensen en eisen. Als het uiteindelijke ontwerp is bepaald, zal Michel het meubel in hout uittekenen, en vervolgens vakkundig in elkaar zetten.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn er in verschillende houtsoorten, motieven en afwerkingen. Heeft u interesse in een houten vloer? Neem dan contact op. We nemen uw wensen door en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.