Nieuwe keuken ontwerp

Nieuwe keuken of renoveren

Naast een fijne look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Heeft u een idee voor een keuken renovatie? Of wilt u een compleet nieuwe keuken laten plaatsen? In beide gevallen kunnen we u helpen.

Keuken renoveren / opfrissen

Een bestaande keuken renoveren geeft met enkele kleine aanpassingen al snel een nieuwe look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • Nieuw aanrechtblad
  • Kastpanelen in nieuwe kleur
  • Nieuwe kookplaat/afzuiging
  • Nieuwe (inbouw-)apparatuur

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!

Keuken op maat gemaakt.

Wij maken ook keukens op maat, waarbij we ook loze ruimten kunnen veranderen in opbergruimte door bijvoorbeeld een kast op maat te maken. Dit kan voor een enkele kast, maar ook de complete keuken kan op maat gerealiseerd worden. We denken graag met u mee om tot de meest wenselijke oplossing te komen.

Offerte voor keuken verbouwing

Nieuwsgierig naar de kosten voor een nieuwe keuken? Neem dan contact op. We nemen uw wensen door en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit. Mijn contactgegevens vindt u op de contactpagina. Of gebruik het contactformulier op diezelfde pagina.