Boekenkast

Timmerwerk

Voor alle timmerwerkzaamheden en houtbewerkingen kunt u Michel bellen. Met oog voor detail weet hij uw specifieke wensen met uiterste precisie te realiseren. Een vakman in hart en nieren.

Lees meer
Badkamer

Badkamers

Ook kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Bad eruit en inloopdouche erin? Dat is zeker mogelijk! Wilt u een complete badkamer verbouwen, of zelfs een slaapkamer verbouwen naar badkamer...

Lees meer
Renovaties

Verbouwing / renovatie

Wij kunnen als aannemer of projectleider uw verbouwing realiseren. Dit kan gaan om verbouwing van een klassiek huis naar moderne maatstaven, een energiezuiniger of beter geïsoleerd huis. Maar ook een appartement grondig moderniseren.

Lees meer

Aanbouw

Een aanbouw aan een woning creëert meer woonruimte. Ruimte voor een grotere of aangesloten keuken, of een lichte leefruimte met meer verbinding met buiten. Lees hier meer over een aanbouw

Lees meer

Keukens

Naast een fijne look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Heeft u een idee voor een keuken renovatie? Of wilt u een compleet nieuwe keuken laten plaatsen? In beide gevallen kunnen we u helpen.

Lees meer