Gevel impregneren Wassenaar

Gevel/buitenmuren impregneren

Het impregneren van buitenmuren en/of gevels wordt gedaan om de gevel te beschermen tegen vuil, schimmel en mos/algengroei, om doorslaand vocht te voorkomen en om vorstschade te voorkomen. Door de buitenmuren van een woning te behandelen met speciale impregneer is deze jarenlang beschermd tegen weersinvloeden, vocht en aangroei van groene aanslag. Zo blijft de gevel langer schoon en krijgt vocht geen kans.

Huis laten impregneren

De laatste jaren is het impregneren van de gevel in opkomst en neemt de vraag ernaar toe. We hebben hierdoor inmiddels ruime ervaring met het impregneren van woningen.

  • Professionele buitenmuurbehandeling
  • Verlengt de levensduur van de woning
  • Minder onderhoudskosten voor gevel

Offerte voor impregneren

Nieuwsgierig naar de kosten voor het laten impregneren van gevel/buitenmuren? Wij adviseren en informeren u graag, op locatie, zodat we direct kunnen zien wat er nodig is. Daarvoor maken we graag een afspraak met u. Op basis van de inventarisatie maken we een passende offerte. Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens. Of stuur een bericht via het contactformulier op de pagina.

Oplossingsgericht

Kan niet bestaat niet. Michel is oplossingsgericht en weet indien nodig ook voor uw project creatieve oplossingen te bedenken.

Samenwerkingen

We werken uitsluitend met vertrouwde en vakkundige professionals. Een samenwerking die al jaren succesvol is.

Afspraak is afspraak

Aan de hand van een helder omschreven offerte nemen wij de afspraken en de te maken kosten met u door. Geen verrassingen achteraf.  Afspraak is Afspraak!